Smażony szczupak

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szczupak

    1 szt
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • olej

    1/3 szklanki
  • Pieprz ziołowy mielony Prymat

    0,5 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę obrać z łusek,wypatroszyć,dokładnie umyć i pokroić na kawałki.Pokrojonego szczupaka posypać obficie przyprawą do ryb,doprawić solą i pieprzem.Obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agnieszka214 26.01.2011 07:00
mni m mniam
ada12302 25.01.2011 23:15
jeszcze takiego nie jadłam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat