Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażony oscypek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oscypek 4 małe okrągłe
pieprz do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: smażony oscypek

Oscypki opruszamy ziołami i pieprzem i zostawiamy na noc do lodówki. Nasępnego dnia gdy przejdzie aromatem ziól smazymy na rozgrzanej patelni . Podajemy z pieczywem , mo żna też podac z keczupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sanielcia 09.02.2013 22:32
Oscypki na ciepło. mmmm
Noruas 09.02.2013 21:26
uwielbiam tak podanego oscypka, pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak