Przepis i sposób przygotowania na: Na ciepło: Faszerowane ziemniaki z dipem jogurtowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Na ciepło: Faszerowane ziemniaki z dipem jogurtowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-cieplo-faszerowane-ziemniaki-z-dipem-jogurtowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Na ciepło: Faszerowane ziemniaki z dipem jogurtowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-cieplo-faszerowane-ziemniaki-z-dipem-jogurtowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Na ciepło: Faszerowane ziemniaki z dipem jogurtowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-cieplo-faszerowane-ziemniaki-z-dipem-jogurtowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Na ciepło: Faszerowane ziemniaki z dipem jogurtowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-cieplo-faszerowane-ziemniaki-z-dipem-jogurtowym4-2.jpg)
ziemniaki | 4 duże |
ser bundz | 300 g |
kurki | 300 g |
czosnek | 3 ząbki |
masło | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 opakowanie |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: