Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażony mintaj

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mintaj mrożony 2 płaty
jajko 1 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki
olej do smażenia
pieprz do smaku
sól do smaku
Kucharek przyprawa do potraw do smażu

Przepis i sposób przygotowania na: smażony mintaj

Płaty z mintaja rozmrozić.Pokroić na dowolne kawałki.Jajko wymieszać z solą,pieprzem i kucharkiem.Opanierować w nim rybę a nastepnie w bułce tartej.Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 22.12.2012 22:45
Pyszny :-)
Patrycja25 22.12.2012 18:16
smaczne
V_kuchareczka 22.12.2012 17:59
uwielbiam mintaja. Rewelacja
ewka1978 22.12.2012 17:48
pyszna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak