Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażony cammembert

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

camembert 1
jajko 1
Bułka tarta klasyczna Prymat 1/3 szkl
sól, pieprz
Papryka słodka mielona Prymat
olej do smażenia
żurawina

Przepis i sposób przygotowania na: Smażony cammembert

Jajko rozbełtać z odrobiną soli, pieprzu i papryki. Ser panierować najpierw w jajku, następnie w bułce tartej. Czynność powtórzyć. Smażyć na rozgrzanym oleju kilka minut na złoty kolor. Podawać z żurawiną lub ulubioną sałatką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ana00 27.06.2013 14:17
to musi być przepyszne :)
Fiffi 26.05.2013 23:33
wygląda i smakuje świetnie
DOROTA/PATI197799 16.05.2013 22:35
wygląda świetnie
jozefinach 16.05.2013 21:07
Konsystencje serka idealna, uwielbiam go w takiej postaci.
probofka 16.05.2013 17:22
bardzo smakowicie wygląda
dwa pokoje z kuchnią 16.05.2013 16:54
jak ja dawno nie jadłam serka na ciepło :), ja smaruje zawsze powidłami śliwkowymi, zdjęcie BOMBA :)
bogusia19 16.05.2013 14:33
smakowicie wygląda
dodi 16.05.2013 14:17
wspaniale wygląda
Magula 16.05.2013 14:00
mniam zjadłabym taki serek
idealme 16.05.2013 13:23
musi być pyszne!!!
joanna__s 16.05.2013 13:03
Pycha. Taki sam można również grillować.
Adamorek 16.05.2013 12:56
ale się smacznie rozpływa
Olga_SK 16.05.2013 12:46
uwielbiam camembert na ciepło - grillowałam ostatnio :P a ta propozycja zapowiada się interesująco!
IwonaDD 16.05.2013 12:45
rewelacyjny !!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak