Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażona wątróbka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 60 dag
sól do smaku
mąka do obtoczenia
olej do smażenia wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: smażona wątróbka

Wątróbkę dokładnie płuczemy , obtaczam w mące i dajemy na dobrze rozgrzany olej . Smażymy z obu stron , od czasu do czasu sprawdzamy . Gotowe już mięso dajemy na talerz i przyprawiamy lekko solą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 13.11.2013 07:41
już dawno nie jadłam
Bernadeta1 15.05.2013 00:28
ja lubię z cebulką i jabłkiem
Angelika6 12.11.2012 17:25
dobra wątróbka
wojtek5 08.11.2012 16:11
a ja lubie
octo 08.11.2012 16:02
nie przepadam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak