smalec ze skwarkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • słonina

    200 g
  • boczek

    200 g
  • jabłko

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Boczek pokrojony smazymy na sloninie. Gdy juz nam sie zacznie przyrumienic, dodajemy jeszte sloniby i jablkow dwoch polowkach i smazymy. Nastepnie przelewamy w miseczki i wkladmy do lodowki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
olkaaa 25.10.2011 08:22
dobry pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat