Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzik na przekąskę

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z matiasa marynowane w oleju 1 op
papryka marynowana 3-4 kawałki
natka pietruszki 1 łyżka
koperek pól łyżeczki
cebula biała 1 szt
sok z cytryny
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzik na przekąskę

Matiasy wyjmujemy z opakowania i kroimy w paseczki.Cebulę obieramy i kroimy w kostkę lekko solimy i odstawiamy aby puściła sok.
Paprykę odsączamy z zalewy i kroimy w kostkę .
Do miski wkładamy wszystkie pokrojone składniki dodajemy pieprz ,pietruszkę ,koperek wciskamy sok z cytrynę ( łyżkę ),dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dodi 17.11.2014 10:55
lubimy takie
Zdzisław 17.11.2014 09:33
smaczne danie do zjedzenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak