Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
śledzie matjas
120 g filetów -
wino czerwone wytrawne
50 ml -
cebula czerwona
1 szt. -
cebula biała
1 szt. -
Chrzan śmietankowy Smak
-
olej lniany
-
Pieprz czarny mielony Prymat
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
-
Goździki całe Prymat
-
cynamon
-
chleb ciemny
4 kromki -
masło klarowane
-
miód
1 łyżka -
kapary
-
natka pietruszki
-
koperek
-
Musztarda sarepska Prymat
1/2 łyżki
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia IV, odc. 46: Duet śledzi podlaskich
Kroki postępowania






Komentarze (0)