Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia IV, odc. 46: Duet śledzi podlaskich
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia IV, odc. 46: Duet śledzi podlaskich foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-46-duet-sledzi-podlaskich1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia IV, odc. 46: Duet śledzi podlaskich foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-46-duet-sledzi-podlaskich2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia IV, odc. 46: Duet śledzi podlaskich foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-46-duet-sledzi-podlaskich3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia IV, odc. 46: Duet śledzi podlaskich foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-46-duet-sledzi-podlaskich4-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia IV, odc. 46: Duet śledzi podlaskich foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-46-duet-sledzi-podlaskich5-2.jpg)
![Krok 6 - Przepis dnia IV, odc. 46: Duet śledzi podlaskich foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-46-duet-sledzi-podlaskich6-2.jpg)
śledzie matjas | 120 g filetów |
wino czerwone wytrawne | 50 ml |
cebula czerwona | 1 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
Chrzan śmietankowy Smak | |
olej lniany | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Goździki całe Prymat | |
cynamon | |
chleb ciemny | 4 kromki |
masło klarowane | |
miód | 1 łyżka |
kapary | |
natka pietruszki | |
koperek | |
Musztarda sarepska Prymat | 1/2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: