Składniki:
keczup łagodny | 4 łyżki |
śmietana 18-procentowa | 5 łyżek |
świeżo starty chrzan | 2 łyżki |
jajko | 1 szt |
mąka | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | do smażenia |
filety śledziowe | 5 niesolone |
keczup łagodny | 4 łyżki |
śmietana 18-procentowa | 5 łyżek |
świeżo starty chrzan | 2 łyżki |
jajko | 1 szt |
mąka | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | do smażenia |
filety śledziowe | 5 niesolone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: