Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z papryką
Składniki zalewy zagotować.
W naczyniu układać warstwami śledzie i warzywa i zalać gorącą zalewą.
Najlepsze po dwóch dniach.
Smacznego :)
papryka czerwona | 2 szt |
cebula biała | 2 szt |
ogórki konserwowe | 2 szt |
Zalewa: | |
woda | 1,5 szkl |
olej | 1/2 szkl |
ocet | 3 łyżki |
cukier | 4 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
przecier pomidorowy | 120 g |
ketchup | 3 łyżki |
śledzie | 1 (solone) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: