Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Śledzie pod cebulową pierzyną

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płaty śledziowe solone
3 szt.
oliwa
1/2 szkl.
cebula
1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie pod cebulową pierzyną

Śledzie moczymy, kroimy na kawałki i przekładamy do miseczki. Na wierzch układamy krążki cebuli. Wszystko zalewamy oliwą. Odstawiamy na kilka godzin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 04.10.2012 15:04
bardzo lubię śledzie
gusia1000 15.04.2011 00:32
To jest to.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak