Śledzie pod cebulową pierzyną

Śledzie pod cebulową pierzyną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • płaty śledziowe solone

    3 szt.
  • oliwa

    1/2 szkl.
  • cebula

    1 szt.
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Śledzie pod cebulową pierzyną

Śledzie moczymy, kroimy na kawałki i przekładamy do miseczki. Na wierzch układamy krążki cebuli. Wszystko zalewamy oliwą. Odstawiamy na kilka godzin.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Bernadeta1 04.10.2012 15:04
bardzo lubię śledzie
gusia1000 15.04.2011 00:32
To jest to.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat