Śledzie pod cebulową pierzyną

Śledzie pod cebulową pierzyną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • płaty śledziowe solone

    3 szt.
  • oliwa

    1/2 szkl.
  • cebula

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzie moczymy, kroimy na kawałki i przekładamy do miseczki. Na wierzch układamy krążki cebuli. Wszystko zalewamy oliwą. Odstawiamy na kilka godzin.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Bernadeta1

04.10.2012 15:04
bardzo lubię śledzie

gusia1000

15.04.2011 00:32
To jest to.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat