Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie na ostro pod pierzynką z warzyw
Kroki postępowania
Smacznego :)
płaty śledziowe | 1/2 kg |
papryka czerwona | 2 szt |
cebula | 3 szt |
olej rzepakowy | 5 łyżek |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
ocet winny | 3 łyżki |
cukier | 1 łyżka |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
Ziele angielskie całe Prymat | kilka ziarenek |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 czubata łyżka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1/2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | kilka szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: