Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledź z cebulką w śmietanie

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety śledziowe 8 sztuk
cebula 1 sztuka
śmietana 100 ml
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź z cebulką w śmietanie

Cebulkę obrać i pokroić. Sparzyć wrzątkiem. odcedzić, ostudzić. Ryby drobno pokroić, dodać cebulkę. Dodać śmietanę. Doprawić do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać i odstawić na godzinę w chłodne miejsce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 20.07.2015 10:21
pyszne jedzonko do zjedzenia
jagoda5913 20.07.2015 09:55
Szybki przepis i pyszny
Iwusia 19.07.2015 23:14
moje ulubione śledziki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak