Przepis i sposób przygotowania na: Śledź w sosie majonezowo- czosnkowym
W drugiej miseczce wymieszać wyciśnięte ząbki czosnku z majonezem, jogurtem greckim, solą i pieprzem. Zalać matiasy i wstawić do lodówki na parę godzin aby się przeżarły.
matiasy | 6 sztuk |
czosnek | 4 ząbki |
cebula | 1 duża |
jogurt grecki | 5 łyżek |
majonez | 5 łyżek |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
ogórek kiszony | 2 sztuki |
pieczarki marynowane | 6 sztuk |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: