Przepis i sposób przygotowania na: śledź w śmietanie na słodko-kwaśno
cebule pokroić w piórka i sparzyć gorącą wodą
wszystkie śledzie pokroić w małe kawałki
śmietany kwaśną i słodką rozmieszać z solą,cukrem i octem
śledzie i cebule zalać śmietaną
śledz w occie | 1 szt |
cebula biała | 2 szt |
śmietana kwaśna | 500 gram |
śmietana 12% | 1/2 szkl |
cukier | 2 łyżki |
sól | 1/2 łyżki |
ocet 10 % | 1 łyżka |
matijasy | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: