śledź w majonezie i chrzanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet śledziowy

    4 szt.
  • jabłko

    1 szt.
  • chrzan ze słoika

    1 łyżka
  • Kucharek przyprawa uniwersalna

    1 łyżka
  • majonez

    2 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłko obrać ze skórki.Filety dać do miseczki. Posypać startym na grubych oczkach jabłkiem. Dodać chrzani majonez. Dobrze wymieszać Doprawić przyprawą Kucharek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gusia1000 12.08.2012 22:16
Pycha.
rzenia15 18.03.2011 19:54
super
Margo1 26.09.2010 19:28
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat