Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie pod pierzynką

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Matyjas 4
cebula biała 2
ogórek kiszony 4
majonez 200
buraczki marynowane 200

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie pod pierzynką

Kroki postępowania

1
Matyjasa umyłam pokroiłam w kosteczkę . Cebule obrałam pokroiłam w kosteczkę. Ogórek kiszony pokroiłam w kosteczkę ze skórką.
Krok 1 - Śledzie pod pierzynką foto
2
Przekładałam partiami śledź, cebula.
Krok 2 - Śledzie pod pierzynką foto
3
Ogórek majonez buraczki i następna partia .
Krok 3 - Śledzie pod pierzynką foto
4
Wyszło bardzo smaczne najlepiej żeby się przegryzło i postało z godzinkę w lodówce
Krok 4 - Śledzie pod pierzynką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

26.01.2014 11:08
a nie matias :)
mysza75 08.12.2012 18:39
Bardzo fajne podanie i jak pomysłowo :-)
Isia 06.12.2012 12:00
hahaha wygląda jak deser :D
Mysiunia 06.12.2012 08:23
prosty przepis, kilka składników, ale tak ładnie podana, że jej wartość wzrasta kilkakrotnie ;) Jak dla mnie super!
miroslawa 06.12.2012 05:43
intrygujące i piękne jednocześnie
wyattearp 05.12.2012 18:55
pyszne
owca441 05.12.2012 18:24
super śledzik
medi 05.12.2012 18:01
Uwielbiam połączenia śledzia z burakiem:)pycha:)
Zdzisław 05.12.2012 17:57
śledź poezja
SmakolykiJoanny 05.12.2012 17:52
Pewnie ,że smaczny kiedy przejdzie składnikami to smak jest wyśmienity :)
Sylwia26 05.12.2012 17:41
ale mam ochotkę na takiego śledzika :)
ewka1978 05.12.2012 17:30
na pewno smaczny i pomysłowo podany

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak