Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledź na przystawkę

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety śledziowe 4 sztuki
cebula biała 1 sztuka
ogórki konserwowe 2 sztuki
grzybki marynowane kilka sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź na przystawkę

Filety obrać ze skóry. Pokroić na krótsze paski. Ogórki rozkroić na połówki. Grzyby odsączyć. Cebulę obrać i pokroić w piórka. Połówki ogórków i kawałki cebuli układać na paski śledzi. Zwijać. Zamknąć wykałaczkami. Układać na talerzu, obłożyć grzybami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 03.02.2015 11:48
super przekąska
Margo1 13.01.2015 09:27
takie śledziki to ja lubię
halina17 03.01.2015 21:01
Uwielbiam śledzie.
Bernadeta1 03.01.2015 20:11
lubię śledziki w każdej postaci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak