Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z młodej kapusty
Na koniec dodajemy posiekany koperek.
Bigos z młodej kapusty podajemy z młodymi ziemniakami lub z chlebem.
kapusta biała | 2 główki |
mięso wieprzowe bez kości | 800 g |
kiełbasa wiejska | 3 laski |
cebula biała | 500 g |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 3-4 szt |
Owoc jałowca cały Prymat | 3 szt |
koncentrat pomidorowy | 2-3 łyżki |
Kminek mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
koperek | 1 pęczek |
olej | 1-2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: