Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledź matias po japońsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchewka ugotowana 2
pietruszka gotowana 2
seler korzeniowy gotowany 1
groszek konserwowy
cebula
majonez
śmietana 12-procentowa 1 łyżka
musztarda 1 łyżka
ogórek kiszony 3 szt.
jajko ugotowane na twardo 3 sztuka
matijasy 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź matias po japońsku

Marchew, pietruszkę seler i ogórki pokroić w kostkę. Dodajemy groszek konserwowy,cebulę. Mieszamy i wlewamy majonez, śmietanę oraz musztardę. Doprawiamy solą i pieprzem.Nakładamy na talerzyk trochę sałaty warzywnej na wierzchu układamy rozwarte ugotowane na twardo jajko.Owijamy jajko śledziem i polewamy łyżką majonezu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renia1 07.05.2013 11:21
pyszności !!
bogusia19 05.04.2013 09:27
ładnie wygląda!!!!!!
dodi 05.04.2013 09:20
same pyszności od rana
Pyszota 05.04.2013 09:17
ciekawy pomysł
Marta11 05.04.2013 00:28
piekine wyglada;)
Kazimierz1 04.04.2013 23:25
coś pysznego
Ania321 04.04.2013 23:13
muszę wypróbować :)
angelika14 04.04.2013 23:05
fantastycznie wygląda, aż ma się ochotę zjeść
treonina 04.04.2013 23:04
super przepis!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak