Sielawy smażone

Sielawy smażone

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

gniazda

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sielawy

    0,5 kg
  • ziele angielskie

    4
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Sielawy smażone

Ryby umyć, oprószyć mąką i usmażyć rumiano na oleju. Sielawę ułożyć w słoju i zalać octem( pół szklanki octu pół wody) przegotowanym i przyprawionym.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Barbara55 09.11.2011 16:38
o jej
kielcok1 03.10.2011 14:58
o jej i to można jeść
Smakosz6 28.08.2011 15:13
mniam
ewelinapac 05.07.2011 21:21
co to są sielawy
rakow2
rakow2 28.03.2011 16:00
nie znam sielawy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat