Przepis i sposób przygotowania na: Serowy świąteczny półksiężyc
Kroki postępowania
Do masy dodawać partiami twaróg i masło, ucierać.
Po ostudzeniu polukrować i ozdobić gwiazdkami.
twaróg | 50 dag |
jajko | 4 szt |
cukier puder | 0,75 szklanki |
wanilia | 1 laska |
rodzynki | 0,5 szklanki |
skórka z cytryny | 1 łyżeczka |
masło | 0,3 kostki |
mąka ziemniaczana | 0,5 łyżki |
kasza manna | 0,5 łyżki |
mąka pszenna | 0,5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: