Przepis i sposób przygotowania na: Serowo-śliwkowe, czyli ciasto deserowe
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
wafelki | 180 g |
masło | 80 g |
serek mascarpone | 500 g |
cukier puder | 1 łyżka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 10 g |
śmietana 30% | 200 g |
woda zimna | 2-3 łyżki |
śliwki | 700 g |
cukier | 5 łyżek |
galaretka pomarańczowa | 1 szt |
wrzątek | 100 ml |
ser biały | 500 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 10 g |
woda zimna | 2-3 łyżki |
miód płynny | 5 łyżek |
śmietana 30% | 200 g |
sos śliwkowy | 2-3 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: