Przepis i sposób przygotowania na: Seromakowiec
Kroki postępowania
Ciasto piec 60 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni, następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 160 stopni i piec jeszcze 10 minut.
herbatniki | 1 op duże |
masło | 200 g |
masa makowa | 850 g |
jajko | 2 szt |
kasza manna | 3 łyżki |
ser na sernik | 1 kg |
śmietana 18 proc | 1/2 szk |
jajko | 4 szt |
cukier | 3/4 szk |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
budyń śmietankowy | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: