Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z brzoskwiniami
Kroki postępowania
Po wystudzeniu należy zrobić lukier z cukru pudru i wody i polać nim ciasto. Smacznego!
brzoskwinie w puszce | 1 puszka |
mąka pszenna | 3 szklanki |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki |
margaryna | 1,5 kostki |
jajko | 7 sztuk |
proszek do pieczenia | 1 opakowanie |
ser do sernika | 725 g |
cukier | 1 szklanka |
budyń śmietankowy | 2 opakowania |
cukier puder | 1 1/4 szklanki |
woda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: