Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno z jabłkami
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
herbatniki |
230 g
|
masło |
150 g
|
czekolada gorzka |
70 g
|
jabłka |
1000 g
|
cukier brązowy |
4 łyżki
|
woda |
2-3 łyżki
|
galaretka pomarańczowa |
1 szt
|
wrzątek |
100 ml
|
ser biały |
550 g
|
cukier puder |
2 łyżki
|
śmietana 30% |
200 g
|
Żelatyna wieprzowa Prymat |
1 łyżka
|
wrzątek |
50 ml
|
serek homogenizowany waniliowy |
140 g
|
jabłko |
1 szt
|
mięta |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: