Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na czekoladowym spodzie
Kroki postępowania







czekolada mleczna | 100 g |
czekolada gorzka | 100 g |
masło | 200 g |
cukier | 1 szkl |
jajko | 4 szt |
mąka pszenna | 3/4 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
twaróg | 1 kg |
cukier | 1 szkl |
jajko | 3 szt |
budyń śmietankowy | 1 szt |
cukier waniliowy | 1 torebka |
wiśnie kandyzowane | 1 słoik |
cukier puder | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: