Przepis i sposób przygotowania na: Sernik MaGoo
Kroki postępowania
Całość włożyć do piekarnika na około godzinę - 180-200 stopni. Sernika nie należy wyciągać z piekarnika przez około 2-4h.
masło | 50 g |
jajko | 3 |
budyń śmietankowy | 1 |
ser biał | 500 g |
proszek do pieczenia | 1 łyzeczka |
mascarpone | 3 łyżki |
mleko skondensowane niesłodzon | 0,5 szklanki |
czekolada mleczna | 0,5 tabliczki |
płatki migdałowe | |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie małe |
cukier | 0,5 szklanki |
ciastka maślane | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: