Przepis i sposób przygotowania na: Sernik kawowo-migdałowy
Kroki postępowania
Jeśli masa jest jasna, można dodać nieco gorzkiego kakao.
Można na dnie piekarnika ustawić drugą blachę z zimną wodą, wtedy sernik będzie delikatniejszy.
zmielony twaróg | 1 kg |
jajko | 4 duże |
cukier puder | pełna szkl. |
masło | 75 g |
mleko migdałowe | 500 ml |
kawa rozpuszczalna | 2 łyżki |
kawa zbożowa | 2 łyżki |
budyń czekoladowy | 2 op. |
grysik | ryżowy 3 łyżki |
migdały zmielone | 100 g |
biszkopty okrągłe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: