Przepis i sposób przygotowania na: Serniczki z konfiturą malinową
Kroki postępowania
Po wyjęciu i ostudzeniu na każdą babeczkę nałożyć po łyżeczce konfitury malinowej.
masło lub margaryna | 240 g |
cukier | 1/3 szklanki |
żółtko jajek | 4 szt |
esencja waniliowa | 1/2 łyżeczki |
mąka pszenna | 2 szklanki |
sól | 1 łyżeczka |
serek wiejski | 500 g |
serek homogenizowany | 150 g |
wanilia | 1 laska |
jajko | 3 szt |
cukier | 1/3 szklanki |
dżem malinowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: