Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ser pleśniowy na grilla w marynacie ziołowej

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser pleśniowy 1 krążek
Bazylia suszona Prymat szczypta
Sól czosnkowa jodowana Prymat szczypta
Liść laurowy suszony Prymat 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Ser pleśniowy na grilla w marynacie ziołowej

Ser posypujemy bazylią i solą czosnkową, na wierzchu kładziemy liść laurowy, zawijamy w papier od sera i odkładamy na godzinę.
Pieczemy na rozgrzanym grillu około 10 minut, aż się roztopi.
Dzielimy BARDZO delikatnie na części i smacznego!:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 05.07.2015 10:29
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak