Składniki:
Do oprószenia kotletów : | |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | |
czerwona czubryca ostra | |
pieprz czarny | |
DODATKOWO: | |
olej do smażenia | |
jajek | 6 |
mleko | 50 ml |
sól | |
schab bez kości | 1 kg |
Do oprószenia kotletów : | |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | |
czerwona czubryca ostra | |
pieprz czarny | |
DODATKOWO: | |
olej do smażenia | |
jajek | 6 |
mleko | 50 ml |
sól | |
schab bez kości | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: