Schabowe w śmietanie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kurczaka

    1 szt
  • Smetana 30%

    700 ml
  • zupa cebulowa

    1 op
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Smażymu tradycyjne fileciki z kurczaka w panierce(mąka, jajko, bylka) Wkladamy do naczynia żaroodpornego. Kazdego polewajac smietanka i posypujac z zupa. Filety powinny plywac w smietanie. Zamykamy wkladamy do piekarnika na 30min i gotowe. Smacznego!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat