Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe roladki.
Kotlety panierujemy w mące,rozbełtanym jajku,a nastepnie w bułce tartej.Smażymy na głębokim tłuszczu ale na małym ogniu ok.7-8 minut z każdej strony.
kotlety schabowe | 4 szt |
serek topiony | 2 szt |
pomidory suszone Smak | 12 szt |
rozmaryn | 1 łyżeczka |
mąka | 2 łyżki |
jaja | 1 duże lub 2 małe |
Bułka tarta klasyczna Prymat | wg potrzeb |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia | wg potrzeb |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: