Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe kieszonki z mozzarellą
Kroki postępowania
Plastry schabu rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem.
schab bez kości | 4 plastry |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Musztarda sarepska Prymat | 4 łyżeczki |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
mozzarella w kulce | 125 g |
jajko | 1 sztuka |
mleko 3,2% | 1 łyżka |
mąka pszenna | do obtoczenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: