SCHAB Z OWOCAMI !

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    0,5 KG
  • SUSZONE MORELE I ŚLIWKI

    100 G
  • masło

    1 ŁYŻKA
  • oliwa

    1 ŁYŻECZKA
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

MIĘSO DOKŁADNIE UMYĆ POD BIEŻĄCĄ I NATRZEĆ MAJERANKIEM.WĄSKIM, DŁUGIM NOŻEM NACINAMY SCHAB WZDŁUŻ I WYPEŁNIAMY JE BAKALIAMI. WKŁADAMY SCHAB DO NACZYNIA ŻAROODPORNEGO WYSMAROWANEGO WCZEŚNIEJ MASŁEM I PODLEWAMY NIEWIELKĄ ILOŚCIĄ WODY. PIECZEMY OKOŁO 1,50 GODZ TEMPERATURZE 150 STOPNI. W TRAKCIE PIECZENIA KILKA RAZY POLEWAMY MIĘSO TWORZĄCYM SIĘ SOSEM.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kamyk 02.06.2012 18:53
ojjj zjadłby taki schabik
Anna152 08.04.2012 07:49
mniam
fictor123 02.04.2012 09:08
super
Magdalena1110 28.03.2012 21:17
świetne
cooleczka 23.03.2012 17:38
robię podobnie
Rogalik 27.02.2012 21:35
super
Tika4444 03.02.2012 08:33
pyszności
Dorian 11.01.2012 18:58
super pomysl
LuKaSz4761 07.11.2011 10:09
super przepis
Patrycja33 25.09.2011 16:10
ciekawy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat