Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab z morelą

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 1 1/2 kg
morele suszone 30 dag
tłuszcz do smażenia
sól
tymianek

Przepis i sposób przygotowania na: Schab z morelą

Schab osuszamy, nacieramy przyprawami i odstawiamy na noc do lodówki. Następnie robimy w nim otwór. Napełniamy go morelami i przekładamy do natłuszczonego naczynia do zapiekania. Zapiekamy w piekarniku około 1 godzinę w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 29.10.2014 00:29
polecam jest bardzo smaczny
asiczekz 27.10.2014 22:19
apetycznie wygląda mniam
adelajda 27.10.2014 16:45
lubię nadziewane mięska :)
Pani Domu 27.10.2014 15:04
piękny schab
jasiek 27.10.2014 11:58
uwielbiam też ze śliwką
Pietruszka 27.10.2014 11:54
uwielbiam taki schabik, pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak