Składniki:
kotlety schabowe | 8 szt |
ocet balsamiczny | 3 łyżki |
jajko | 3 szt |
mąka do obtaczania | |
płatki kukurydziane | 200 g |
płatki migdałowe | 50 g |
mąka | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
przyprawy | 1 do mięsa |
kotlety schabowe | 8 szt |
ocet balsamiczny | 3 łyżki |
jajko | 3 szt |
mąka do obtaczania | |
płatki kukurydziane | 200 g |
płatki migdałowe | 50 g |
mąka | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
przyprawy | 1 do mięsa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: