Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab pod zielona kołderką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab bez kości 1 szt
szpinak mrożony 80 g
ser żółty 1 plasterek
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: schab pod zielona kołderką

Schab rozklepujemy i solimy. Odkładamy do lodówki na 15 min. Szpinak rozmrażamy. Nakładamy na schab szpinak i wkładamy do parowaru na 20 min. Po tym czasie wyjmujemy i kładziemy plasterek sera. Danie jest gorące wiec ser nam się szybko rozpuści.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak