Przepis i sposób przygotowania na: schab pieczony z pieczarkami
Kroki postępowania
Sos: zalewę z ogórków mieszamy z koncentratem i ketchupe. Wlewamy do mięsa.
schab | 1,5 kg |
pieczarki | 70 dag |
cebula | 3 szt |
masło | 5 dag |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
pieprz | |
majeranek | |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
zalewa octowa z ogórków | 1/2 szkl |
olej | |
mąka ziemniaczana | |
mąka pszenna | |
żółtko jajek | 1 szt |
mleko | 1 łyżka |
ketchup | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: