schab duszony

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    1,5 kg
  • cebula biała

    5 szt
  • musztarda

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

schab obtoczyć w musztardzie posypać przyprawami do mięs, rozgrzać w garnku olej obsmażyć każdą ze stron. następnie dolać przegotoanej wody, dodac pokrojoną w piórka cebulę. podlewać czerwonym winem. dusić przez ok 2,5 godz. pokroić w plasterki podać na ciepło.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
rjustysia 25.05.2012 09:39
Pięknie się prezentuje :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat