Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sandacz

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sandacz 6 szt.
koperek świerzy
cebula 1 szt.
mąka
olej

Przepis i sposób przygotowania na: sandacz

Kroki postępowania

1
filet z sandacza dokładnie opłukać, następnie przyprawić. cebulę pokroić w talarki, koperek pokroić na małe kawałki.
Krok 1 - sandacz foto
2
rybę posypujemy mąką i wkładamy na rozgrzany olej na patelnię. Na patelnię dajemy również cebulkę oraz koperek.
Krok 2 - sandacz foto
3
smażymy krótko na patelni z obu stron. Podajemy gorące. smacznego!
Krok 3 - sandacz foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisoglam 08.09.2013 09:15
Pychoteczka :)
marianp20 30.01.2013 13:29
świetna rybka
Bernadeta1 29.12.2012 18:57
ale pysznie wygląda
Wafelek2601 29.12.2012 11:29
Musiał być pyszny
RenataZ-et 28.12.2012 19:55
uwielbiam taką rybkę
Kate131 21.12.2012 09:35
dobra rybka
jozefinach 18.12.2012 12:49
Uwielbiam rybki.
Ela15 18.12.2012 08:39
super rybka
mela25 11.12.2012 08:54
oj pyszna rybka
adelajda 11.12.2012 06:57
lubię rybę w każdej postaci !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak