Składniki:
szpinak świeży | 150 g |
kapusta pekińska | 1/4 główki |
fasola konserwowa | 4 łyżki |
ogórek zielony | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
sól i pieprz | |
cukier | 1/2 łyżeczki |
cebula czerwona | 1/2 szt |
ocet balsamiczny | |
olej rzepakowy |
szpinak świeży | 150 g |
kapusta pekińska | 1/4 główki |
fasola konserwowa | 4 łyżki |
ogórek zielony | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
sól i pieprz | |
cukier | 1/2 łyżeczki |
cebula czerwona | 1/2 szt |
ocet balsamiczny | |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: