Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z zupek chińskich i filetem

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
filet drobiowy podwójny 1 szt
zupki chyńskie rosół łagodny 1 szt
zupki chyńskie rosół pikantny 1 szt
puszka kukurydzy 1 szt
jajko 3 szt
majonez
ogórki 3-4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z zupek chińskich i filetem

Pekinkę drobno pokroić. Filet pokroić w kostkę i podsmażyć do miękkości na patelni. jajka ugotować i pokroić w kostkę razem z ogórkami. Zupki przygotować według przepisu na opakowaniu tylko zalać mniejszą ilością wody. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 25.10.2013 20:34
przepyszna taka sałatka
Janina 24.10.2013 21:21
Nie robiłam nigdy takiej sałatki;)
JOANNA16 24.10.2013 21:07
pycha sałatka
dodi 24.10.2013 13:09
bardzo lubię
msmors 24.10.2013 13:08
słyszałam, że jest dobra. Ja nie miałam jeszcze okazji zrobić.
aniagdz 24.10.2013 12:28
jedna z moich ulubionych sałatek!:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak