Składniki:
ryż brązowy | 100 g |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
cebula czerwona | 1 szt |
orzechy włoskie | 1/2 szklanki |
żurawina suszona | 1/4 szklanki |
majonez | 150 g |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
ser żółty | 100 g (opcjonalnie) |
ryż brązowy | 100 g |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
cebula czerwona | 1 szt |
orzechy włoskie | 1/2 szklanki |
żurawina suszona | 1/4 szklanki |
majonez | 150 g |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
ser żółty | 100 g (opcjonalnie) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: