sałatka z tuńczykiem, kukurydzą i czerwona fasolą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • kukurydza

    1 puszka
  • majonez

    3 łyżki
  • fasola

    1 puszka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Tuńczyka odsączamy z sosu, kukurydzę i fasolę odsączamy z zalewy. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem. Sałatka bardzo szybka i pyszna.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
olkaaa 30.08.2012 09:56
uwielbiam sałatki z tuńczykiem
paula99926 24.08.2012 21:05
bardzo fajnie wygląda:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat