Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM I KIEŁKAMI

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
jajko 1
cebula czerwona 1/2
kiełki brokuła
kasza orkiszowa 1 szklanka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
ogórek zielony 1/2
jogurt grecki 1 łyżka
ser feta 1/2 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM I KIEŁKAMI

Tuńczyka odsączamy z zalewy, ugotowane na twardo jajko kroimy w kostkę. Podobnie z cebulą i zielonym ogórkiem. Gotujemy kaszę wg przepisu na opakowaniu. Łączymy wszystkie składniki z kaszą, dodajemy rozdrobnioną w palcach fetę, przyprawiamy do smaku, posypujemy świeżymi kiełkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak