sałatka z tuńczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk

    3 puszki
  • kukurydza w puszce

    1 puszka
  • seler naciowy

    2 gałązki
  • por

    1 mały
  • majonez

    1-2 łyżki
  • sól

  • pieprz

  • natka pietruszki

  • jajko ugotowane na twardo

    2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pora kroimy bardzo drobniutko, tuńczyka i kukurydzę dokładnie trzeba odsączyć, jajka pokroić w kosteczkę, a selera w cienkie paseczki.
Wymieszać z majonezem, doprawić do smaku. Można posypać natką pietruszki.
Nadaje się do jedzenia solo, jak i na kanapce.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gosia47-47 01.04.2012 09:41
fajne
Małgorzata113 08.08.2011 22:29
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat