Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z truskawkami i piwonią

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rukola 1 garśc
roszponka 1 garśc
truskawki 8 sztuka
listki piwonii 10 listków
oliwa 3 łyżki
ocet balsamiczny 1 łyżka
bazylia świeża 3 listki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z truskawkami i piwonią

Rukolę i rospzonkę rozkładamy na talerzu, posypujemy płatkami piwonii, truskawki przekrawamy na pół i układamy na sałatce.
Oliwę, ocet balsamiczny, posiekaną bazylię oraz sól i pieprz mieszamy ze sobą.
Podajemy do sałatki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kekerboom 24.07.2012 13:46
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak